Află cele mai bune prețuri

Router Wireless-N Tenda W316R, 150Mbps

Router Wireless-N Tenda W316R, 150Mbps

Cu o antena externa de 5 dBi, routerul wireless-N Tenda este un router de mare viteza, in care cei 150 MB nici nu se simt. Raportul pret-calitate este unul foarte bun, avand in vedere viteza routerului si pretul sub 100 de lei.

Scrise de cativa cumparatori:

Pachetul contine un ghid scurt, un CD informativ, alimentatorul, aparatul cu antena nedetasabila si un cablu scurt pentru configurarea routerului in cazul in care utilizatorul nu dispune de placa de retea WiFi la PC.
Pro: Am un Tenda acasa cu doua antene de 300 Mbps luat de altundeva de vreun an (disponibil si aici pe eMAG) si voiam sa am si acasa la parinti WiFi. Evident am ales tot producatorul asta de vreme ce sunt familiarizat cu configurarea lui simpla.

Raza lui este mare pentru un apartament cu 3 camere.

Cine are net de la RDS se poate conecta foarte usor la el.

Pretul este imbatabil.

produsul este ok, il recomand.
Pro: se instaleaza foarte usor si repede si de asemenea se conecteza automat cand pornesti calculatorul. semnalul este bun atat pe laptop cat si pe telefon.

un router pe care il recomand cu placere mai ales pt pretul decent si performante
Pro: are posibilitatea sa mentina contul deschis fara a mai fi pornit un calculator, ceea ce il face excelent pt cei care au internet de la RDS si un alt avantaj este antena puternica cu o raza de acoperire de peste 25 de metri, routerul fiind plasat in casa unde semnalul este foarte bun
Contra: poate ar fi fost mai bine daca avea si un buton on/off, neputand fi oprit decat daca il scoti din priza

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Choose a Rating